سئو خارجی چیه و چه کاربردی داره ؟

سئو خارجی به مجموعه اقداماتی می گویند که در آن شما می‌توانید با استفاده از سایت‌های دیگر رتبه سایت خود را در موتور جستجوگر گوگل بهبود بخشید.
سئو خارجی - آپکاد مارکتینگ
فهرست
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

سئو خارجی یا Off-Page SEO درباره هر اتفاق یا فعالیتی است که مستقیما در سایت شما انجام نگیرد، که شامل لینک سازی یا لینک بیلدینگ (link building)،شبکه های اجتماعی و سئو محلی یا local SEO میباشد.

همانطور که می دانید، سئو به معنای بهینه سازی موتورهای جستجو می باشد. به کاربر بردن اصول سئو در داخل صفحات خیلی مهم است و اگر به صورت کاملا اصولی به کار رود، باعث افزایش رتبه صفحه در گوگل می گردد و در نتیجه میزان و نرخ ورودی را بیشتر می کند. 

در واقع سئو سایت از دو قسمت  سئو داخلی (onpage seo) و سئوی خارجی (offpage seo) تشکیل می‌شود. سئو خارجی به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که در آن شما می‌توانید با استفاده از سایت‌های دیگر رتبه سایت خود را در موتور جستجوگر گوگل بهبود بخشید. 

سئو خارجی چیست ؟

فاکتورهای کلی و موثر سئو خارج از سایت شامل افزایش محبوبیت، ارتباط، اعتماد و قدرت وب سایت است. این کار با معرفی سایت شما توسط دیگر فضای های معتبر در اینترنت شامل وب سایت ها، فروم ها، شبکه های اجتماعی و غیره انجام می شود. معرفی لینک سایت شما یا تبلیغات سایت و به نوعی سایت هایی کیفیت محتوای سایت شما را تایید می کنند را شامل می شود. به زبان ساده سئو خارجی، عمده اقدامات پیرامون لینک سازی (Link Building) برای وب سایت شما است.

اهمیت سئو خارجی سایت:

سئو خارجی سایت به شما کمک میکند تا انبوهی از کاربران بالقوه و دارای پتانسیل بالا برای مشتری شدن را به سایت شما وارد کرده و جذب نماید.

درواقع سئو خارج از سایت به موتورهای جستجو مانند گوگل می‌گوید که دیگران چه احساسی نسبت به وب‌سایت شما دارند. هرچه لینک‌های با کیفیت و نظراتی مثبت بیشتری در سایت شما ثبت شود احتمال اینکه گوگل سایت شما را در رتبه‌بندی بالاتری در نتایج جستجو قرار دهد بیشتر است.

به عبارت ساده‌تر، گوگل می‌خواهد وب‌سایت‌هایی را در فهرست نتایج جستجوهای خود نمایش دهد که مهارت و توانمندی آن در تولید محتوای با کیفیت و نیز انتشار محتوای سئو شده، توسط تعداد مراجعان و تأیید سایر وب‌سایت‌ها به اثبات رسیده باشد. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید به عنوان یک متخصص در مورد یک موضوع شناخته شوید، تولید محتوای با کیفیت و اعلام این ادعا از سوی خود شما کافی نیست بلکه سایر وب‌سایت‌های مرتبط با حیطه تخصصی شما، باید با انجام تولید محتوا و انتشار محتوای سئو شده، مطابق با ادعای شما، موافق باشند. چنین موافقتی از طریق لینک‌هایی که به وب‌سایت شما ارجاع داده می‌شوند،  نشان داده شده و مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

تکنیک ها و استراتژی های جدید در سئوی خارجی

لینک‌ سازی در سئوی خارجی

لینک ها مانند چسب هایی هستند که صفحات وب را به هم متصل کرده و شبکه جهانی وب را یکپارچه نگه میدارند.موتورهای جستجو از لینک ها استفاده میکنند تا بفهمند یک صفحه یا یک سایت تا چه حد ارزشمند است.اگر رتبه سایت برایتان مهم باشد پیدا کردن و دریافت لینک های با ارزش دغدغه همیشگی شما در سئو خارجی سایت خواهد بود.

به طور کلی سه نوع لینک سازی وجود دارد:

لینک های طبیعی

لینک های طبیعی بدون هیچ گونه اقدام از طرف صاحب سایت تولید می شود، به طور مثال یک توریست در وبلاگ خود براساس تجربه یا علاقه به یک سایت مرکز توریستی لینک می دهد و بعبارتی آن را معرفی میکند، اینگونه لینک ها، لینک طبیعی گفته می شود.

لینک های ساخته شده به صورت دستی

اینگونه لینک سازی با هدف سئو خارجی انجام می شود. صاحب سایت یا متخصص سئو با روشهای مختلف از طریق گروه مشتریان یا افراد تاثیرگذار (اینفلوئنسرها) درخواست میکند تا لینک سایت را به اشتراک بگذارند.

حتما بخوانید :  بک لینک چیست و انواع سایتها برای بک لینک کدامند؟

لینک های غیرطبیعی

به لینک هایی که توسط شما با هدف سئو بیرونی در سایت های مختلف ایجاد می شود، لینک های غیرطبیعی گفته می شود. اضافه کردن یک لینک در یک دایرکتوری آنلاین، انجمن یا فروم ها، امضای پست وبلاگ، انتشار رپورتاژ آگهی، خرید لینک متنی و … از این دست لینک سازی است. برخی از تکنیک های ساخت لینک بعنوان سئو کلاه سیاه محسوب می شود و توسط موتورهای جستجو خنثی می شود و در بسیاری موارد، لینکسازی غیرطبیعی منجر به جریمه از سمت گوگل می گردد.

لینک خوب در سئو خارجی کدام است؟

اگر از گوگل پرسیده شود که لینک خوب چه ویژگی‌هایی دارد، چنین پاسخ خواهد داد: (لینک‌هایی که به وب‌سایت شما ارجاع می‌دهند باید لینک‌های طبیعی باشند).

به عبارت دیگر دیگر مهم نیست که چه تعداد پیوند به وب‌سایت شما ارجاع می‌دهند، بلکه مهم‌تر این است که این پیوندها از کجا می‌آیند. بنابراین لینک خوب، لینکی است که از یک منبع واقعی به وب‌سایت ارجاع داده شده باشد. بهترین راه برای جلب لینک خوب، تولید محتوای با کیفیت و انتشار محتوای سئو شده است که مورد پسند و استفاده افراد دیگر قرار بگیرد و به آن ارجاع دهند.

نقش سوشال مدیا در سئو خارجی

امروزه دیگر شبکه های اجتماعی جز لاینفک زندگی هرکسی شده است و اکثر مردم عضو حداقل یکی از شبکه های اجتماعی می باشند. چهار شبکه اجتماعی که بیشتر تاثیر را در سئو خارجی دارند فیس بوک، توییتر، لینکدین و گوگل پلاس است. هر ورودی که از این شبکه های اجتماعی شما داشته باشید، امتیاز بالایی در گوگل دارد.

ایجاد محتوای ماندگار و با کیفیت بالا

مسئله‌ای که وجود دارد این است که اگر می‌خواهید به سایت شما لینک دهند باید دلیلی برای این کار به آن‌ها بدهید. تولید محتوا ی باکیفیت بهترین دلیل برای این موضوع است.

ارتباط با اینفلوئنسرها برای سئوی خارجی سایت

اینفلوننسر کسی که معمولا در شبکه‌های اجتماعی دنبال‌کننده زیادی دارد پست‌های او در معرض دید صدها و حتی هزاران نفر قرار می‌گیرد و توسط مخاطبان زیادی به اشتراک گذاشته می‌شود و لایک و کامنت دریافت می‌کند.

شما می‌توانید با استفاده از بازاریابی تاثیرگذار یا اینفلوئنسر مارکتینگ مخاطبان زیادی را جذب کنید. این نوع بازاریابی یک بازاریابی انعطاف‌پذیر است وبه شما در شناساندن نام تجاری خود به مخاطبان جدید کمک می‌کند.

 ثبت نام در موتورهای جستجو

موتورهای جستجو همیشه سایت شما را مورد پیمایش قرار می دهند اما پیدا کردن سایت شما توسط آن ممکن است مدت زمانی به طول انجامد ( که به اصطلاح آن را ایندکس شدن می نامند.) اگر می خواهید که سایت شما سریعا توسط موتورهای جستجو ایندکس گردد، بهتر است که خودتان دستی این کار را انجام دهیم. ثبت نام در موتورهای جستجو مانند گوگل،یاهو یکی از تکنیک های سئو خارجی محسوب می شود نه سئوداخلی.

بازاریابی فروم و انجمن ها

سعی کنید وبلاگ‌های محبوب در صنعت خود را شناسایی کنید و نظرات خود را در آنجا قرار دهید. قرار دادن کامنت در انجمن‌ها و وبلاگ‌های محبوب ممکن است باعث شناخته شدن شما توسط وبلاگ‌نویس و همچنین تاثیر گذاشتن برروی خوانندگان وبلاگ شود. مشارکت در گفتگوهای یک صنعت به شما کمک می‌کند تا با اینفلوئنسرها ارتباط برقرار کنید و در آینده احتمال لینک‌دهی آن‌ها به سایت خود را داشته باشید.

بوکمارک کردن

یکی از بهترین تکنیک های سئو خارجی برای افزایش رتبه سایت می باشد. برای اینکار کافی است که آخرین پست و صفحات ایجاد شده خود را در سایت های بوکمارک مانند ردیت و غیره قرار دهید. موتورهای جستجو به این نوع سایت ها علاقه بسیاری دارند و به هر لینک و مطلبی که داخل این سایت ها قرار داده می شود، امتیاز ویژه ای می دهند.

حتما بخوانید :  بک لینک چیست و انواع سایتها برای بک لینک کدامند؟

تولید محتوای ویدیویی  وعکس

به سادگی می‌توانید با تولید محتوای ویدیویی و قرار دادن لینک‌ها در کانال شروع کنید. فیلم‌های شما نیز باید مانند دیگر محتوای شما بهینه شود. برای این کار باید کلمات کلیدی را وارد کنید و مطمئن شوید که فیلم‌های شما با کیفیت بالا هستند. صفحه خود را با فیلم‌های مرتبط و لینک‌های محتوایی عمیق بسازید و منتظر باشید تا لینک‌های برگشتی زیادی دریافت کنید.

همچنین اگر در سایت خود برای محصولات یا هر قسمتی دیگر از عکس استفاده می کنید، می توانید این عکس ها را در وب سایت های به اشتراک گذاری عکس مانند فلیکر، پیکاسا و غیره به اشتراک بگذارید.

 لینک طعمه

لینک طعمه راه دیگری با بهبود رتبه سایت در سئو خارجی می باشد. فرض کنید که زمانی مجبور هستید  که مطالبی را از سایت های دیگر در محتوای خود قرار دهید. گوگل وقتی مطالب کپی شده را مشاهده کند سریعا آن را جریمه می کند. شما برای اینکه رعایت حق کپی را بکنید، بهتر است در قالب یک لینک منبع اصلی را معرفی کنید. وقتی شما منبع اصلی را معرفی کنید، این کار باعث افزایش محبوبیت سایت شما بین دیگران می گردد.

 ثبت مقاله های نوشته شده

یکی از تکنیک های طلایی برای سئو خارجی، درج مقاله های جدید و نوشته شده توسط خودتان در وب سایت هایی مانند Ezine، Go Article، Now public و غیره است. 

نتیجه گیری:

در سئو خارجی یا Off-Site SEO جلب اعتماد مخاطب و روند آرام و طبیعی لینک سازی دو گام اساسی است، از این رو در تکنیک های سئو خارجی عجله نکنید، لینک های با کیفیت تولید کرده و از خرید رپورتاژ آگهی ها و تبلیغات متنی انبوه بدون مشورت خودداری کنید، ممکن است بخاطر کیفیت پایین لینک های ساخته شده توسط الگوریتم پنگوین گوگل دچار پنالتی (حذف از نتایج گوگل) شوید.

برای  کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سئو سایت در اصفهان و مشاوره رایگان با آپکاد در ارتباط باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام!

لطفا نام کاربری و پسورد خود را برای ورود وارد نمایید