گوگل ادسنس چیه و چطور از گوگل ادسنس  کسب درآمد کنیم ؟

گوگل ادسنس به زبان ساده گوگل قسمتی از سایت یا وبلاگ شما رو میگیرد و در آن تبلیغات انجام میدهد و بابت تبلیغات به شما مبلغی را پرداخت می کند.
گوگل ادسنس چیه ؟ چطور از گوگل ادسنس  کسب درآمد کنیم ؟- آپکاد
فهرست
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

گوگل ادسنس، سرویس رایگان تبلیغاتی است که می‌توانید در آن نه به عنوان تبلیغ‌دهنده، بلکه به عنوان نمایش‌دهنده‌ی تبلیغ فعالیت کنید.

گوگل ادسنس (AdSense) از زمان معرفی در سال 2003 به صاحبان بسیاری از وب‌سایت‌ها کمک کرده تا بدون نیاز به تعامل مستقیم با آگهی‌دهنده‌ها از وب‌سایت خود درآمد کسب کنند. شما نیز فارغ از نوع و مقیاس کسب‌وکارتان می‌توانید بخشی از شبکه تبلیغاتی ادسنس باشید و به کسب درآمد بپردازید.

در واقع یکی از روش های معمول برای کسب درآمد دلاری از وبلاگ یا وب سایت استفاده ازGoogle AdSense می باشد. گوگل ادسنس یک برنامه برای کسب سریع درآمد نیست و ممکن است به دست آوردن مقدار قابل توجهی درآمد بسیار طول بکشد.

گوگل ادسنس چیست؟

گوگل ادسنس به زبان ساده گوگل قسمتی از سایت یا وبلاگ شما رو میگیرد و در آن تبلیغات انجام میدهد و بابت تبلیغات به شما مبلغی را پرداخت می کند.

گوگل ادسنس، سرویس تبلیغاتی گوگل است و وبلاگ‌نویس ها در آن به عنوان نمایش‌دهنده‌ تبلیغات فعالیت می کنند. همانطور که می دانید گوگل راه های مختلفی برای کسب درآمد دارد که گوگل ادسنس یکی از آنهاست. گوگل در این روش تبلیغاتی درصدی از درآمد خود را به وب‌مسترانی اختصاص می دهد که شرایط را برای تبلیغات فراهم می کنند و میزبان نمایش تبلیغات می شوند. در واقع این وب سایت ها در نمایش تبلیغات در گوگل به کمک گوگل می آیند

اگر به وب‌سایت‌های معروف انگلیسی زبان مراجعه کرده باشید، متوجه تبلیغات بنری یا ویدئویی در گوشه و کنار آن‌ها شده‌اید. خب، این تبلیغات در حقیقت، همان تبلیغاتGoogle AdSenseهستند.

برای درآمدزایی از گوگل دو روش وجود وجود دارد که عبارتند از CPM  (پرداخت به ازای بازدیدکننده ) و CTR  (میانگین تعداد کلیک) هردو روش از درآمد زایی خوبی برخوردار هستند ولی بسیاری از مدیران وب سایت ها به CPM توجه بیشتری دارند. با تمرکز بر این روش ترافیک وب سایت افزایش می یاید که بهبود رتبه سایت را نیز به همراه خواهد داشت.

شاید برای کسانی که نخستین بار است نام گوگل ادسنس را می‌شوند کمی عجیب و پیچیده به نظر رسد. اما کسب درآمد با این سرویس را می‌توان به سه مرحله کلی خلاصه کرد:

  • یک وب‌سایت (به زبان غیر فارسی) راه‌اندازی کنید،
  • از طریق تولید محتوای جذاب و رعایت اصول سئو، بازدیدکننده جذب کنید.
  • و در نهایت، با ثبت‌نام و قرار دادن تبلیغات گوگل ادسنس در سایت خود، کسب درآمد کنید.

بهتر است بدانید در حال حاضر نزدیک به 15 میلیون وب‌سایت، تبلیغات گوگل ادسنس را در خود نمایش می‌دهند. گوگل ادسنس یکی از راههای افزایش سئو سایت در اصفهان می باشد و آژانش دیجیتال مارکتنگ آپکاد نیز از این روش استفاده می کند.

مزایای گوگل ادسنس چیست ؟

  • واجد شرایط بودن به راحتی امکان پذیر است. حتی سایت‌های جدید هم می توانند به صورت رایگان به این بستر بپیوندند.
  • شما می توانید ظاهر تبلیغ خود را به صورت دلخواه سفارشی سازی کنید و از میان گزینه های متنوع فرمت آگهی انتخاب کنید.
  • از یک حساب AdSense می توانید برای اجرای تبلیغات در چندین وب سایت استفاده کنید.
  • تبلیغات همچنین در فیدهای RSS و دستگاه های تلفن همراه اجرا می شود.
  • گوگل ماهانه پس از رسیدن به آستانه 100 دلار ویزیت، هزینه را به شما پرداخت می کند.
  • هنگامی که حساب یوتیوب شما حداقل 1000 مشترک و 4000 ساعت تماشا داشته باشد، ناشران می توانند از AdSense برای تسویه حساب یوتیوب خود استفاده کنند.

درآمد از گوگل ادسنس چقدر است

میزان درآمد از گوگل ادسنس متغیر است و به عوامل متعددی بستگی دارد. عواملی مانند تعداد ترافیک سایت، نوع ترافیک(ارگانیک و غیر ارگانیک)، محتوای وب سایت، آگهی های مرتبط با محتوای سایت، طراحی سایت و محل نمایش تبلیغات در وب سایت در درآمد از گوگل ادسنس تاثیر گذارند. اما بطور کلی در صورتی که تبلیغات در وب سایت نمایش بگیرند، سهم ناشران ادسنس از درآمد تبلیغات 68 درصد و سهم گوگل 32 درصد است. در نظر داشته باشید درآمد گوگل ادسنس در ماه‌های اولیه بسیار پایین است.

حتما بخوانید :  گوگل وبلایت google web light چیست ؟

آیا وب مستران ایرانی می توانند از گوگل ادسنس درآمدی داشته باشند؟

در زمان ثبت نام در ادسنس از متقاضی، آدرس و کدپستی و شماره حساب بانکی درخواست می شود. بهتر است از آدرس‌های مجازی که در بعضی وب‌سایت‌ها به فروش می‌رسند، صرف نظر کنید زیرا پس از ثبت‌نام، برای شروع رسمی کسب درآمد، یک نامه حاوی کد تائید اکانت از طرف گوگل به آدرس ثبت شده ارسال می‌شود. بنابراین در حال حاضر تنها راه برای دور زدن تحریم، ارائه نام و نشانی یکی از آشنایان در خارج از ایران است. تائید حساب کاربری متقاضی با توجه به آدرسی که ثبت شده است از یک هفته تا یک ماه زمان لازم دارد.

انواع تبلیغات در گوگل ادسنس

خب، در اینجا باید بگوییم که گوگل ادسنس چند نوع تبلیغات را در اختیار نمایش‌دهندگان (یا همان ناشران) قرار می‌دهد. هر یک از این نوع تبلیغات، محل نمایش مختص به خود را دارد و طبیعتاً، میزان مبلغ پرداختی به ناشر برای هر کدام متفاوت است. انواع تبلیغ موجود در گوگل ادسنس عبارتند از:

محتوا محور

از تبلیغات محتوا محور می‌توان برای هدف‌گیری کاربرانی استفاده کرد که به دنبال موضوع یا محتوای خاصی هستند. این هدف‌گیری می‌تواند به صورت CPC (پرداخت به ازای کلیک) یا CPM (پرداخت به ازای بازدید) باشد. همانطور که در بالا اشاره کردیم، تفاوت این دو نوع از تبلیغات محتوا محور ادسنس، تنها در همین بخش CPC و CPM است. نکته‌ای که وجود دارد این است که در تبلیغات به صورت CPM، پرداخت به ازای هر بازدید صورت نمی‌گیرد، بلکه بر اساس هر هزار بازدید محاسبه می‌شود که همین موضوع باعث محبوبیت تبلیغات CPC شده است.

تبلیغات محتوا محور گوگل ادسنس انواع و سایزهای مختلفی دارند. این نوع تبلیغات می‌توانند یک متن، تصویر، تصویر متحرک، یک فلش ویدئو یا یک ویدئو باشد. در بیشتر این تبلیغات، کاربران می‌توانند به انتخاب خود متن تبلیغ، ویدئو تبلیغ یا هر دو را به نمایش بگذارند. از سال 2012، جهت شناسایی تبلیغات گوگل ادسنس، یک آیکون فِلِش خاکستری رنگ در پائین تبلیغات قرار گرفت.

Page Level Ads

تبلیغات Page Level، دسته‌ای از تبلیغات گوگل ادسنس هستند که از تکنولوژی بهینه‌سازی استفاده می‌کنند. زمانی که شما این تبلیغات را در صفحات مورد نظر خود قرار می‌دهید، گوگل ادسنس به طور خودکار تنها زمانی این تبلیغات را به مخاطب نشان می‌دهد که از تجربه کاربری خوب تبلیغ مطمئن باشد.

جستجو محور

در این نوع از تبلیغات، گوگل ادسنس به ناشر اجازه می‌دهد تا تبلیغات مرتبط با یک کوئری جستجوی خاص را در وب‌سایت خود نمایش دهد و 51% از مبلغ تبلیغ را برای انتشار آن دریافت کند. درست است که مبلغ دریافتی از نوع تبلیغ محتوا محور 68% از کل مبلغ است، اما به دلیل نرخ کلیک بالای تبلیغات جستجویی، این نوع تبلیغات محبوبیت بالاتری دارند.

ویدئو محور

در این نوع از تبلیغات، گوگل ادسنس به نمایش‌دهنده (که معمولاً وب‌سایت‌های میزبان ویدئو هستند) اجازه می‌دهد تا تبلیغات ویدئویی را بر روی سایت خود قرار دهد. ناشر تبلیغ می‌تواند خودش تبلیغات مرتبط با وب‌سایتش را انتخاب کند.

نکات مهم در تایید وب سایت ها برای تبلیغات گوگل:

اگر می خواهید Adsense Publishers باشید باید از موارد زیر دوری کنید و از زبان انگلیسی و یا یکی از زبان های عربی، آلمانی، اسپانیایی، لهستانی، فرانسوی، چینی، لهستانی، بلغاری، روسی، ترکی، کره‌ای، یونانی، عبری، پرتغالی، هندی و… برای تولید محتوای وب سایتتان استفاده کنید.

  • دامنه های ir شانسی برای پذیرش در گوگل ادسنس ندارند.
  • محتوای بی کیفیت وب سایت امکان پذیرفته شدن را به حداقل می رساند.
  •  ثبت نام های پی در پی در گوگل ادسنس، احتمال تایید اکانت را کاهش می دهد.
  • وب سایت فارسی زبان در این سرویس پذیرفته نمی شود.
  • وب سایت های تازه تاسیس شرایط ادسنس را ندارند.
حتما بخوانید :  گوگل وبلایت google web light چیست ؟

نتیجه گیری:

برای آنکه از گوگل ادسنس درآمدی داشته باشید باید صبور باشید و پشتکار بالایی داشته باشید. این سرویس به در خواست وبلاگ هایی که از کمتر از 6 ماه از راه اندازی آن ها در سرویس وبلاگ گذشته باشد، ترتیب اثر نمی دهد. البته با اینکه برای سایت ها از این قانون پیروی نمی کند اما وب‌سایت تازه تاسیس نیز در صورت ترافیک پایین و رتبه نداشتن، پذیرفته نمی شوند. بنابراین باید زمانی را برای تولید محتوای تخصصی و پر مخاطب در وب‌سایت صرف کنید و پس از آن در ابتدای پذیرفته شدن، به درآمد ناچیز، قانع باشید. با این اوصاف کسب در آمد از ادسنس با یک برنامه‌ ریزی دقیق به راحتی امکان پذیر است و می تواند یکه منبع درآمد مطمئن محسوب شود.

امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد لطفا نظرات و انتقادات خود را با تیم آپکاد در میان بگذارید .

.

مطالب جذاب بیشتری بخوانید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام!

لطفا نام کاربری و پسورد خود را برای ورود وارد نمایید