طراحی تعاملی سایت یا interactive | تکنیک جدید در طراحی سایت

طراحی تعاملی سایت یا interactiveروشی نوین برای جذب کاربران در وب سایت شما می باشد وحتی باعث افزایش سئو نیز میگردد.از مقاله را حتما بخوانید
طراحی تعاملی سایت یا interactive | تکنیک جدید در طراحی سایت - آپکاد
فهرست
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

طراحی تعاملی سایت  در واقع  وب سایت هایی که به کاربر اجازه می دهد تا با برخی از محتواها ارتباط برقرار کنند. برای مثال  یک فرم تماس است که کاربر آن را پر کرده و به مالک سایت ارسال می کند. یا فرمی که کاربر را قادر به ارسال نظرات یا بازخورد می کند.

وب سایت تعاملی یا interactive  یکی از راه های نوین جذب کاربران در وب سایت شما می باشد.و همچنین این وب سایت ها تجربه جدیدی برای کاربران ایجاد می کنند که موجب رضایت بیشتر آنها می گردد.

قابلیتی که تا کنون با مواردی کوچک مانند تغییر حالت نشانه گر موس بر روی لینک ها ، تغییر رنگ لینک ها با حرکت موس بر روی آنها ، باز شدن منوها و …. با آنها آشنایی داشته ایم . 

وب سایت های تعاملی ممکن است شامل عناصر واقعیت مجازی یا AI باشند. آنها همچنین ممکن است تورهای مجازی از مکان ها یا نمایش متحرک الگوهای آب و هوایی را آرائه دهند. مزیت سایت های تعاملی این است که تجربه کاربر را به صورتی جذاب ممکن می سازد. آنها عمدتا برای به حداکثر رساندن تعامل کاربر طراحی شده اند. تعامل کاربر نقش عظیمی در نرخ تبدیل دارد.

طراحی تعاملی وب سایت چیه ؟

طراحی تعاملی یکی از بخش های مهم و اساسی در چتر بزرگ تجربه کاربری است. طراحی تعاملی نوعی از طراحی است که از تعاملات بین کاربران و محصولات پدید می آید . خیلی وقت ها که آدم ها در مورد طراحی های تعاملی صحبت می کنند ، در واقع تمایلشان بیشتر به محصولات و خدمات نرم افزاری دیجیتال مثل وب سایت ها و اپلیکیشن ها می باشد .

هدف طراحی تعاملی ساخت محصولاتی است که قادر هستند تا کاربر را برای رسیدن به اهداف خود در بهترین مسیر و روش ممکن هدایت و راهنمایی کند

به این مثال توجه کنید. یک وبسایت پیش بینی آب و هوا را در نظر بگیرید که دارای نقشه ها و نمودارهای تعاملی می باشد. شما قادر به انتخاب منطقه مکانی و زمان مورد نظر خود هستید. احتمالا به امکاناتی نظیر زوم کردن روی نقشه، انتخاب مقیاس دمایی و دیگر قابلیت های مرتبط نیز دسترسی دارید. چنین وبسایتی را با صفحه ای از یک وبسایت دیگر که تنها شامل یک تصویر برای پیش بینی آب و هواست مقایسه کنید.

در واقع طراحی تعاملی وب سایت به صورت کلی یک نوع طراحی است که در کنار جذابیت های ظاهری وب سایت سعی می کند بر روی رفتارهای کاربران نیز تمرکز خاصی داشته باشد و منطق خاصی را دنبال کند تا باعث شود که کاربران وارد وب سایت شوند.

مزایایی وب سایت تعاملی

دستیابی به اطلاعات ارزشمند

یکی از بزرگترین مزایای وب سایت های تعاملی، داده ها است. به عنوان یک صاحب کسب و کار، شما همیشه دارای زبانه در داده ها هستید. تجزیه و تحلیل داده های موثر، می تواند باعث شود که شما بیشترین کمپین های بازاریابی را بگیرید.

وب سایت های تعاملی به شما امکان می دهد اطلاعات مفید را جمع آوری کنید که به شما کمک می کند تا شرکت خود را به شیوه ای مناسب تبدیل کنید.

توجه به نتایج می تواند به شما در بهبود محصول کمک کند و بازار مناسب را شناسایی کند.برای مثال با تعاملی که کاربر در سایت دارد اطلاعاتی از میزان علاقه ، ارزشمند بودن تعامل  و …. بست می آورید که می تواند بر عملکرد شما اثر گذار باشد.

این اطلاعات را می توانید از آنالیز رفتار سایت تعاملی بدست آورید

  • مشتریان همیشگی شما چه کسانی هستند.
  • مشتریان شما چه تفاوت های با یکدیگر دارند.
  • مورد توجه ترین قسمت سایت کجاست.
  • کاربران از چه طرق وبسایت شما را می یابند.
  • به روز رسانی های سایت چگونه دریافت می شوند.
  • کاربران چه مسیرهایی طی می کنند تا به وب سایت شما برسند.
حتما بخوانید :   گیمیفیکیشن در طراحی وب سایت چیست ؟ چطور با قواعد بازی پول در بیاوریم؟

برقراری ارتباط با مشتریان متعهد

هنگامی که شما یک وب سایت تعاملی ایجاد می کنید، کاربران خود را برای ارتباط با آنها نشان می دهید. ایجاد ارتباط با مشتریان برای ایجاد رابطه از ابتدا ضروری است.

هنگامی که یک بازدیدکننده با یک وبسایت ارتباط برقرار می کند، یا با ارائه اطلاعات ایندکس یا ارسال محتوا، احتمالا بعدا به وبسایت بازخواهدگشت.آنها حتی ممکن است سایت شما را به دیگران منتقل کنند. این نوع از تعهد مشتری ارزشمند است.

المان های زیر می تواند برای ارتباط با مشتری در سایت موثر باشد

  • چت زنده از طریق وب سایت
  • انجمن کاربران
  • ماژول مستقل برای ایمیل
  • فرم های پشتیبانی
  • پشتیبانی تلفنی 24 ساعته
  • نظرسنجی و رای گیری

افزایش سئو سایت

وب سایت های تعاملی از دید کاربران جذاب تر هستند. محتوای این گونه وب سایت ها همیشه به روز تر و با کیفیت تر به نظر می رسند و کار با آنها ساده تر است. وب سایت های بدون المان های تعاملی، خسته کننده و غیر حرفه ای به نظر می رسند.همین امر به سئو سایت کمک میکند.

 ایجاد  بک لینک

هنگامی که شما در یک وب سایت تعاملی سرمایه گذاری می کنید، کیفیت و تعداد لینک های سایت شما را افزایش می دهد. بنابراین اعتبار سایت های تعاملی بسیار بالاست زیرا مخاطب بالالیی دارند.

هنگامی که یک مشتری یک تجربه مثبت تعاملی با وب سایت شما داشته باشد، بیشتر احتمال دارد که سایت خود را در سیستم عامل های اجتماعی و غیره به اشتراک بگذارید.

کاهش بانس ریت

منظور از بانس ریت نسبت کاربرانیست که بعد از ورود به وبسایت فورا آن را ترک می کنند.هر چه قدر بانس ریت کمتر باشد سئو سایت نیز بالاتر است .هر چقدر تعامل در سایت بیشتر باشد بانس ریت سایت نیز بیشتر است

یک وبسایت تعاملی دارای المان های قابل اسکرول شدن، منو های متحرک، انیمیشن ها و مواردی از این دست می باشد. این اجزا موجب جذاب تر شدن سایت از دید کاربر شده و مدت زمانی که در سایت می ماند را افزایش میدهد.

چگونه طراحی سایت تعاملی انجام دهید .

پارامترهای زیادی باعث می شود یک سایت تعاملی گردد و بسیار از این پارامترها به خلاقیت و شناخت شما از مخاطب باز می گردد. مثلا گاهی مخاطب شما کودکان هستند بازی ها و تصاویر می تواند توجه آنها را جلب کند . یا جوانان و خانم ها به مسائل حاشیه ای و جذاب جذب می شوند بنابراین اصل پرسونای مخاطب در طراحی سایت تعاملی اهمیت ویژه ای دارد . شما می تواند برای آنکه سریعتر به اهداف خود در زمینه طراحی سایت در اصفهان برسید از مشاوره رایگان آپکاد بهره مند شوید.

در زیر به صورت مختصر بعضی از المان های طراحی سایت تعاملی بیان شد

کلمات

کلمات، به ویژه کلماتی که در تعاملات کاربر و محصول استفاده می شوند، باید معنی دار و قابل فهم باشند. آن ها باید اطلاعات را به کاربران منتقل کنند، اما اطلاعات نباید بیش از حد نیاز کاربر باشند.

دید  بصری

این بُعد، مربوط به عناصر گرافیکی مانند تصاویر، تایپوگرافی و نمادهایی است که کاربران با آنها ارتباط برقرار می کنند. این موارد معمولاً کلماتی را که برای انتقال اطلاعات به کاربران استفاده می شود را تکمیل می کنند.

اشیاء فیزیکی یا فضا

کاربران از طریق کدام اشیاء فیزیکی با محصول ارتباط برقرار می کنند؟ لپ تاپ، ماوس یا صفحه لمسی؟ یا یک تلفن هوشمند؟ در چه نوع فضای فیزیکی کاربر چنین کاری می کند؟ به عنوان مثال، آیا مخاطبان هنگام استفاده از نرم افزار در تلفن هوشمند پشت میز کار در دفتر نشسته است و یا در قطاری شلوغ ایستاده و در وب سایت گشت و گذار می کنند؟ این ها همه بر تعامل بین کاربر و محصول تأثیر می گذارد.

حتما بخوانید :  تکنیک Content First در طراحی سایت چیست؟

زمان

حرکت و اصوات نقش مهمی در دادن بازخورد دیداری و شنیداری به تعاملات کاربران دارند. همچنین موضوع شایان ذکر دیگر، میزان زمانی است که کاربر برای تعامل با محصول صرف می کند. آیا کاربران می توانند پیشرفت خود را پیگیری کنند یا مدتی بعد تعامل خود را از سر بگیرند؟

رفتار

این شامل مکانیزم یک محصول است. کاربران چگونه در وب سایت اقدامات مورد نیاز خود را انجام می دهند؟ مخاطبان چگونه محصول را اداره می کنند؟ به عبارت دیگر، این است که محصول چگونه ابعاد تعاملی قبلی را تعریف می کند. همچنین شامل واکنش ها، به عنوان مثال واکنش های احساسی یا بازخورد از کاربران و محصول است.

امیدواریم که این مطالب توانسته باشد نظر شما را جلب کند لطفا نظرات و انتقادات خود را با تیم آپکاد  در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام!

لطفا نام کاربری و پسورد خود را برای ورود وارد نمایید